Mačvan grmi na sudije: JOŠ JEDNA KRAĐA U ISTANBULU!

Autor:

Sport

17.09.2017

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Mačvan, krilni centar Srbije, delovao je smireno posle meča, ali nije mogao da prećuti neke detalje iz istanbulskog finala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mačvan u duelu sa Nikolićem iz Slovenije

- Čestitam Sloveniji na prvoj zlatnoj medalji u istoriji. Nama su nedostajali neki detalji u defanzivi da prelomimo utakmicu - bilo je prvo što je Mačvan rekao. 

A, onda je bez novih pitanja nastavio: 

- Drugi put nam se desilo, posle 2010. godine, da u Istanbulu imamo ovakav tretman. Nemoguće je da se sviraju četiri faula na šutu za tri poena, dve tehničke, faul u napadu na Vasi Miciću, koji je sviran kao tehnička... Desilo se da Slovenci preseku kontru, a Lučić je bio sam u kontri, i to nije bila tehnička. Dali smo sve od sebe i nismo zaslužili ovakav tretman kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku. 

Mačvan je zatim objasnio zašto misli da je Srbija najbolja evropska reprezentacija. 

- Kažem najbolja zato što smo izgarali, počev od Svetskog prvenstva u Španiji, gde smo osvojili srebro, pa drugo na Olimpijskim igrama, i sada smo opet uzeli srebro. 

Na kraju se posebno zahvalio publici i medicinskom timu reprezentacije. 

- Hvala publici koja je došla u Istanbul da nas podrži, istrošili su se i fizički i finansijski. Hvala i onima koji su nas gledali i bodrili uiz Srbije. Ponosan sam na momke, na medicinsko osoblje koje je učinilo sve da svaki igrač bude 100 odsto spreman za svaku nartednu utakmicu - rekao je Mačvan na kraju analize utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading