Veliki broj navijača došao na EP: NIŠTA MORE samo "orlovi"!

Sport

18.09.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski navijači najbolji su na svetu. Ovo je odavno poznato, a samo je potvrđeno u nedelju, kada se kasno uveče odigralo finale Evrobasketa između Srbije i Slovenije. Nekoliko hiljada Srba okupiralo je Istanbul, a sve sa ciljem da se pomogne četi Saleta Đorđevića, koja je poražena u finalu 93:85.

RepublikaFoto: ST/B.Brezovac
Srpski fanovi poneli sva moguća obeležja u Istanbul
Foto: Republika

Svuda se vijorila trobojka, mogla se čuti srpska pesma na svakom koraku, a Srpski telegraf vam prenosi neke od najzanimljivijih navijačkih priča.

LJUBAV U ISTANBULU

- Ovo nije prvi put da sam uz reprezentaciju, samo mi je sinulo da bih mogao da dođem u Istanbul, i to kad je već počelo prvenstvo. Video sam na netu da Turska nije skupa i odlučio sam da odlazak na more zamenim Evropskim prvenstvom. Tu sam od četvrtfinala i znao sam da se nećemo vratiti bez medalje - rekao nam je Bogdan Đorđević, student iz Požarevca, koji je sa sobom poveo devojku Ivu:

- Šta da kažem. Dečko me je naterao da pođem, a nikada do sada nisam videla Istanbul i eto.

30 evra koštala najjeftinija karta za finale

ŽENA ĆE ME UBITI

Svakakvih dogodovština smo se naslušali od naših navijača, a posebno se izdvajaju momci iz Novog Sada koji su iznervirali žene.

- Nismo mogli da propustimo Evrobasket. Tu smo od samog starta, bila bi velika greota da propustimo osvajanje medalje. Žene hoće da nas ubiju što trošimo odmor na prvenstvo, ali mi uživamo - rekli su nam naši navijači.

Nisu ni Slovenci bili bez podrške. Čak 11 čarter-letova stiglo je iz Ljubljane u Istanbul. Svi oni su bili i više nego orni da podrže tim trenera Igora Kokoškova.

RepublikaFoto: ST/B.Brezovac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading