Bez premca: Janis Adetokumbo je najbolji igrač NBA lige!

Autor:

Sport

27.09.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo proglašen je najboljim igračem u NBA ligi, pošto se našao na prvom mestu liste koju je napravio ESPN.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
MVP NBA lige

Renomirani američki sajt devetu godinu zaredom napravio je listu Top 100 igrača u NBA.

Na prvom mestu našao se Janis Adetokumbo, koji je prošle sezone proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) regularnog dela sezone.

- Ljubitelji NBA lige su očekivali da će Janis biti dobar, ali da će biti ovoliko dobar? Nema šanse. Zatim je na red došlo finale Istočne konferencije u kome su Toronto Reptorsi pokazali da su bolji tim. Sada su očekivanja veća, Milvoki bi trebalo da ode dalje. Veliko pitanje za Grik Frika ove sezone je kako će odgovoriti na planinu očekivanja. Sposoban je da pritisak pretvori u motivaciju. Ali hoće li- navodi se u saopštenju.

Na drugom mestu našao se Kavaj Lenard, najbolji košarkaš finalne serije prošle sezone.

Još ranije je objavljeno da su u najboljih deset Lebron Džejms (3), Džejms Harden (4), Entoni Dejvis (5), Stef Kari (6), Nikola Jokić (7), Džoel Embid (8), Damjan Lilard (9) i Pol Džord (10). 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading