Sve nas je sramota, naučili smo lekciju od Primorske!

Autor:

Sport

28.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupoceni tim Crvene zvezde, koji je ovog leta sastavljen od prekaljenih evroligaških igrača sa ciljem da bude konkurentan velikanima u najelitnijem kontinentalnom takmičenju, kao i da odbrani trofej u ABA ligi, doživeo je debakl već na prvoj prepreci. Naime, iako su važili za apsolutne favorite protiv našoj javnosti nepoznate Primorske iz Kopera u četvrfinalu ABA Superkupa, crveno-beli su dobili šamarčinu od debitanta u regionalnom takmičenju od koje im i dalje bride obrazi (88:82).

RepublikaFoto: Starsport
Filip Čović

Ipak, plejmejker tima sa Malog Kalemegdana Filip Čović (30) samokritičan je nakon neočekivanog poraza u Zagrebu.

- Mi smo izgledali jako loše na terenu, iskren da budem, trebalo bi da nas je sramota zbog ovakve utakmice! Osim uvodnih minuta, ostatak meča smo odigrali jako loše, a takav nam je i bio pristup. Ovaj poraz mora da nam posluži kao šamar da se opasuljimo i treniramo još jače - rekao je Čović.

Besan zbog poraza u prvom zvaničnom meču u novoj sezoni je i krilni centar crveno-belih Dejan Davidovac (24).

- Bili smo mnogo loši i u napadu i u odbrani i Primorska je zasluženo pobedila. Posebno me boli što su više želeli trijumf od nas, a to ne smemo da dopustimo. Neka nam ovo bude velika lekcija za ubuduće - istakao je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading