Jagodić-Kuridža: Zvezda nas je potcenila, iskoristili smo to

Autor:

Sport

27.09.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Primorske Sikst Marko jagodić-Kuridža bio je oduševljen pobedom svog tima nad Crvenom zvezdom u četvrtfinalu Superkupa ABA lige.

RepublikaFoto: ABA Liga
Dominacija ispod koša ključna za pobedu

– Mali smo klub i ovo je velika pobeda za nas. Uživaćemo u pobedi večeras, a već ujutru moramo da se spremamo za narednu. Sigurno da su nas malo potcenili, to su igrači sa višim renomeom od nas. Ušli smo hrabro da igramo utakmicu. Znali smo šta treba da radimo, kazao je Jagodić Kuridža.

On je naglasio da je njegov tim bio borbeniji i da sada nema vremena za slavlje, već da se tim priprema za meč sa Partizanom.

– Više smo želeli pobedu, jednostavno. Oni su veći izazov za nas nego mi za njih. Ako ćemo iskreno da pričamo. Mi smo to iskoristili, desio im se loš dan i to je to. Idemo dalje, želim im sreću u nastavku sezone. Ispratio sam i Zvezdu i Partizan u pripremama. Verovatno dva najbolja sastava, oni će igrati glavnu ulogu u prvenstvu.

Trener Primorske Jurica Golemac složio se sa svojim centrum, pošto i on smatra da je Zvezda potcenila njegov tim.

– Ovo je dokaz da dobro radimo. Odigrali smo mušku utakmicu, kako smo se dogovorili. Očigledno su nas svi klubovi sa velikim imenima potcenili, a posle ovog će nas svi uzeti za ozbiljno. Nema euforije, ovo je Superkup, ekipe se još upoznaju. Potvrda momcima da moraju da veruju u sebe i da mogu da igraju sa svima. Imamo kvalitet, nismo ih precenili, ušli smo u kontakt. Zvezda je došla sa ekipom, bio sam igrač pa znam, koja ima igrače sa po 10 godina iz Evrolige, došli su malo sa pristupom ´lako ćemo´. E kada tako uđeš malo se kasnije teško vratiš, rekao je Golemac posle utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading