Cirbes se vraća u ABA ligu!

Autor:

Sport

26.09.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Maik Cirbes, na pragu je povratka u ABA ligu pošto je interesovanje za njegovo dovođenje pokazala novoformirana Cedevita Olimpija.

RepublikaFoto: Starsport
Maik Cirbes

Nemački centar je u dva navrata nosio dres crveno-belih, najpre od 2014. do 2016. godine, a zatim i prošle sezone, a sada bi mogao da pojača Cedevitu Olimpiju.

Klub iz Ljubljane će u petak protiv FMP-a odigrati prvu zvaničnu utakmicu nakon fuzije Cedevite i Olimpije, a kako prenose slovenački mediji pripremne utakmice su pokazale da je novoformiranom klubu preko potrebno pojačanje na poziciji centra.

Problem nije rešen ranije zbog finansija, s obzirom da je značajan deo budžeta otišao na kompenzaciju igračima koji su raskinuli ugovore sa jednim i drugim klubom.

Međutim, prema informacijama iz Ljubljane, sredstva su obezbeđena i Cirbes bi trebalo da pojača Cedevitu Olimpiju.

Po odlasku iz Crvene zvezde Cirbes je nastupao u Kini za Guangši Veižuang, a ukoliko transfer bude ostvaren u novom klubu će ga sačekati bivši igrači crveno-belih Jaka Blažič i Marko Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading