Velika pobeda mladog Šerifa: Šakov sin se vraća košarci!

Autor:

Sport

24.09.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerif O'Nil, sin legendarnog Šakila O'Nila objavio je da su problemi sa srcem iza njega i da se vraća košarci. Osamnaestogodišnji student prestižnog Univerziteta UCLA operisan je u decembru 2018. a zbog zdravstvenih je propustio svoju prvu koledž sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sin Šakija O'nila

- Na današnji dan pre godinu dana saznao sam da imam problem sa srcem zbog koga bih mogao da izgubim prvu koledž sezonu. Danas sam potpuno zdrav i vraćam se igranju, onom što najviše volim- poručio je O'Nil na društvenim mrežama.

Koliko je situacija bila ozbiljna pričala je i njegoiva majka Šoni.

- Radi se o arteriji koja jednostavno raste na pogrešnom jestu. Tako je rođen. Doslovno je mogao da umre. Kad su nam rekli da će morati na otvorenu operaciju srca, moje je srce puklo. To je bila najteža stvar s kojom sam se morala suočiti u našim životima- rekla je Šoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Američki mediji prenose da je Šakilov naslednik u proteklih godinu dana izgubio desetak kilograma.

Supertalentovani košarkaš je u septembru prošle godine izjavio da se "oseća smešno" tokom treninga jer su mu doktori sa UCLA preporučili da nosi specijalni uređaj koji prati rad srca i pomoću koga u svakom trenutku može da ih upozori ukoliko bude potrebe. O'Nil je tokom jednog treninga pritisnuo dugme za alarm, a ubrzo je ustanovljena bolest srca.

Sin nekadašnjeg igrača Orlanda, Lejkersa, Majamija, Finiksa, Klivlenda i Bostona je blistao u srednjoškolskim danima i mnogi su predviđali da mi mogao da pomuti slavu slavnog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading