DONČIĆ PRETI: Imamo plan kako da pobedimo Srbiju

Autor:

Sport

17.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Slovenije Luka Dončić rekao je da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Srbije u finalu EP u Istanbulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dončić briljira na EP

Slovenija je do finala stigla bez poraza, a po prvi put će ova zemlja igrati u finalu EP. Utakmica je na programu u nedelju od 20.30 časova.

 - Mislim da još ne verujem da smo stigli do finala. Ali mnogo smo radili za to, dva meseca i mislim da smo zaslužili. Ništa ne znači što smo do finala stigli bez poraza. Igraćemo kao prvu utakmicu na ovom EP. Bićemo spremni. Imamo plan kao i u svakoj utakmici. Uživaću u finalu, najvažije je da ceo tim uživa u košarci i da se zabavljamo na terenu. Biće do kraja neizvesno, svih 40 minuta - rekao je Dončić.

On je na ovom EP prosečno postizao 15,1 poen i imao 8,3 skokova i 3,8 asistencija po meču.

Dončić je i prokomentarisao izjavu selektora Srbije  Aleksandra Đorđevića, koji je rekao da ne može da veruje koliko je "trojki" postigao o tablu:

- Ako nas posluži ponećemo tablu kući, dobra je bila do sada - našalio se slovenački reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading