Ako "orlovi" hoće zlato na OI, moraće debelo da se potrude... DRIM TIM DOLAZI U TOKIO!

Autor:

Sport

21.09.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bride obrazi Amerikancima od šamara koji su dobili na Svetskom prvenstvu u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Turksa - Amerika

Selektor Greg Popovič nije na raspolaganju imao najveće zvezde, jer su najbolji otkazali učešće, čak njih 30, pa su Amerikanci osvojili tek sedmo mesto. 

Amerikance previše ne zanima Svetsko prvenstvo, njihova želja su Olimpijske igre, na koje sada svi žele.

Brojne NBA zvezde su se već javile, biće kako kažu na raspolaganju selektoru. Popović će i ovog puta biti u problemu, jer ako se zaista svi odazovu, imaće težak zadatak da odabere 12 igrača koji će se boriti za zlato.

Srbija je savlada Ameriku na Mundobasketu u razigravanju od 5. do 7. mesta

Nastup su potvrdili Stef Kari, Klaj Tompson, Drejmond Grin, Damian Lilard, Donovan Mičel, a američki mediji tvrde da bi uskoro trebalo da im se pridruže i Lebron Džejms, Kavaj Lenard, Džejms Harden, Kevin Durent, Kajri Irving....

- Nadam se da ću igrati, a verujem da mnogi igrači to žele. Mnogi su odustali od igranja za reprezentaciju ove godine zbog prenakrcanog rasporeda, ali Olimpijske igre su nešto drugo. Mnogi će hteti da igraju, aa jedan od njih sam i ja  -  izjavio je Drejmond Grin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading