Tomićeva četa fantastična u drugom poluvremenu za još jednu pobedu na pripremama!

Autor:

Sport

19.09.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda samo ređa pobede u pripremnom periodu. Posle Olimpijakosa, tim Milana Tomića uspeo je večeras da savlada i Peristeri i to pre svega zbog dobre igre u drugom poluvremenu - 86:77.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Detalj sa utakmice Olimpijakos-Crvena zvezda

Zvezda je na poluvremenu gubila sa 41:38, ali su crveno-beli nastavili svoj stil pobeda u pripremnom periodu i u odličnom drugom poluvremenu su uspeli da preokrenu utakmicu.

Bila je to egal utakmica tokom svog većeg toka, imao je Peristeri šanse da prelomi meč, ali je Zvezda pokazala kvalitet i ispostavilo se da je ona bila ta koja je imala veću snagu da prelomi protivnika.

Najefikasniji u pobedi Crvene zvezde bio je Lorenco Braun sa 22 data poena, a dvocifreni su bili i Džejms Gist sa 16 poena i Stratos Perperoglu sa 12 poena.

Strani igrači su opet imali primat u igri crveno-belih koji očigledno mogu da budu zadovoljni svojim izborom igrača tokom leta.  Jesu ovo pripremne utakmice, ali sve pobede koje je naređala Crvena zvezda može samo da raduje njenu armiju navijača.

Zaista to deluje dobro za sada!

Sutra je na programu nova pripremna utakmica za Zvezdu gde će ponovo crveno-beli igrati protiv Olimpijakosa, a ta utakmica će imati posebnu uvertiru i program posvećen treneru Milanu Tomiću koji je dugo bio asistent u Olimpijakosu.

Sada vodi Zvezdu i imao je odlične rezultate prošle sezone. Ako se po jutru dan poznaje, i ove sezone će navijači crveno-belih imati razloga za zadovoljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading