Tegeltija: Bez tuča i šamaranja, sa Danilovićem i Tomaševićem sam pio kafu

Autor:

Sport

17.09.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati košarkaški novinar Vladan Tegeltija je još jednom ispratio naše košarkaše na veliom takmičenju, a u kolumni za „Blic“ demantovao je navode o neslozi u timu.

RepublikaFoto: Starsport
Bez sukoba između Tomaševića i Danilovića

On je imao mnogo toga da kaže o organizaciji ovog turnira, kao i o odnosu organizatora prema novinarima. Osim toga pohvalio je sjajne igre i odnos prema reprezentaciji Bogdana Bogdanovića, a imao je šta da poruči kritičarima Aleksandra Đorđevića i Predraga Danilovića.

- Krenulo se po Saletu, a vidim sada i Daniloviću posle povlačenja selektora. Svako koristi šansu, lovi u mutnom, osveti se, pecne, namiruje neraščišćene račune... Nešto ili nekog pametnog da predlože, ne videh, kao ni viziju ili koncept – napisao je Tegeltija.

On je takođe demantovao da je bilo nekakvih ekscesa tokom prvenstva.

- Niti je bilo tuča, šamaranja i bilo čega ekscesnog među igračima, a ni sa Danilovićem i Tomaševićem, za koje su neki pisali da "ne pričaju" - a sa kojima sam sedeo u nekoliko navrata uveče u istom društvu, najnormalnije i najprijatnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading