Oglasio se Obradović povodom preuzimanja reprezentacije Srbije: Nikada nisam krio da je to moj san...

Autor: mozzart sport

Sport

16.09.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški trener Saša Obradović rekao je da nije dobio poziv na mesto selektora reprezentacije Srbije. Obradović kaže da je informacije o svojoj budućnosti dobio iz medija.

Saša Obradović

Obradović je, prema navodima "Sportskog žurnala", glavni kandidat za mesto selektora "orlova" posle odlaska Aleksandra Đorđevića i komplikacija oko angažmana Igora Kokoškova.

Obradović kaže da je informacije o svojoj budućnosti dobio iz medija.

- I ja sve čitam iz novina, sa portala… Konkretan poziv nisam dobio. Verovatno je potrebna procedura, postoje kandidati za to mesto pod jedan, dva, tri… Verujem da svi srpski košarkaški treneri imaju želju da vode naš nacionalni tim. Nikad nisam krio, to je i moj san. Ali, prvo je potrebno analizirati Mundobasket, reći kakav je program i cilj za naredni period, pa tek potom odrediti selektora- rekao je Obradović za "Mozzart sport".

Ukoliko dobije poziv trener Monaka će morati da popriča sa čelnicima kluba oko toga da li bi mogao da se posveti i reprezentativnim odnosima.

- Tu priču nisam otvorio jer još nemam konkretan povod za tako nešto. Moram da znam gde sam, neko drugi treba da povuče prvi potez, ne mogu napamet da pričam- dodaje Obradović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading