Đorđević potvrdio: Odlazim sa klupe Srbije!

Autor:

Sport

14.09.2019

14:27 >> 14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević potvrdio je na konferenciji za medije da odlazi sa klupe reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Na pitanje da li će ostati na klupi Srbije, Đorđević je odgovorio: "Tačno je šta su mediji pisali, odlazim".

Legendarnom srpskom košarkašu ističe ugovor na kraju Svetskog prvenstva u Kini, koji su naši reprezentativci završili na razočaravajućem šestom mestu.

Đorđević je na klupi Srbije već pet godina i sa nacionalnim timom osvojio je tri serbra – 2014. na Svetskom prvenstvu, 2016. na Olimpijskim igrama i 2017. na Evropskom prvenstvu.

- Rekao sam već i igračima da odlazim sa klupe .Nije bilo nikakvog razgovora o mom ostanku, ali ja osećam obavezu da se sam povučem. Odlazim jer nisamo ispunili zartani cilj. Odluku sam doneo još pre Svetskog prvenstva, ali nije bio red da se o tome priča - rekao je Đorđević.

- Nije ovo takmičenje bilo ni najmanje lako. Dugujem Daniloviću zahvalnost, Draganu Đilasu koji me je postavio na ovo mesto, kao i Dejanu Bodirogi koji je bio na čelu svih selekcija u KSS. Zajedno su me digli svi igrači o zajedno smo rasli. Hvala na podršci i vama medijima, mislim da je saradnja bila ekstra svih ovih godina. Hvala vam - rekao je Sale na oproštaju od reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading