“Vreme je da poverujete da Argentina ima vrhunski tim”

Autor:

Sport

14.09.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Argentine Serhio Ernandes smatra da će publika u finalu Svetskog prvenstva sa Španijom moći da vidi izvanredan meč.

RepublikaFoto: Starsport
Nije Argentina samo Luis Skola

- Mnogo puta smo se sastali sa Špancima, oni mnogo poštuju argentinsku košarku, a to je obostrano. Očekujem neverovatnu utakmicu, obe ekipe igraju čvrsto i vole da pobeđuju. Možda to neće biti lep meč za oko, ali zasigurno će biti čvrst - rekao je Ernandes.

Posle trijumfa nad Srbijom u četvrtfinalu, Argentinci su u polufinalu iznenadili i Francusku.

 - Francuska igra drugačije od nas, žele pozicionu košarku i protiv SAD nisu trčali ni u jednom trenutku. Znali smo da će imati isti plan sa nama, ali stavili smo ih u poziciju da igraju našu igru i defanzivno smo bili na najvišem nivou koji sam ikada video -  kaže selektor Gaučosa i dodaje:

- Vreme je da ljudi poveruju da imamo vrhunske igrače. Kampaco je na najvišem nivou, Dek je takođe jedan od najboljih, Skola je i dalje neverovatan, a Laprovitola, Vildosa i Garino su sve igrači prve klase.

Finale Argentina – Španija na programu je u nedelju od 14 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading