Nesvakidašnja situacija: Partizan gostuje u prva četiri kola ABA lige!

Autor:

Sport

13.09.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se pripremni period privodi kraju, a to znači da je početak nove sezone iza ćoška. ABA liga za Partizan kreće 5. oktobra na gostovanju Igokei. I bilo bi dobro po crno-bele da se naviknu na gostovanja, jer ih to čeka u čak prva četiri kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Naime, Partizan je u trećem kolu trebalo da bude domaćin Mornaru, ali je došlo do promene, pa će crno-beli ipak i na tom meču biti gosti što dovodi ekipu Andree Trinkijerija u situaciju da igra prva četiri kola van svoje dvorane u ABA ligi.

U prvom kolu Partizan gostuje Igokei, potom Primorskoj, pa Mornaru i u četvrtom kolu Cedevita Olimpiji u Ljubljani. Vrlo to može da bude nezgodno po Partizan odmah na startu sezone. Posebno što su u pitanju gostovanja Mornaru i Cedeviti, ekipama koje su napravile dobre ekipe ovoga leta.

Partizan i u Evrokupu startuje gostovanjem Veneciji tako da će se crno-beli baš naigrati van Beograda. Prvu utakmicu kod kuće Partizan igra protiv Tofaša 8. oktobra, a prvi meč kao domaćin u ABA ligi Partizan će igrati tek protiv FMP-a u petom kolu, 2. novembra.

Videćemo kako će se crno-beli adaptirati na ovaj nezgodan podatak vezan za sam početak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading