Srbin je Kobijev omiljeni mladi igrač: On je neustrašiv...

Autor:

Sport

13.09.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji ovog sporta Kobi Brajant je prokomentarisao partije Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića na Svetskom prvenstvu u Kini.

Bogdan Bogdanović

- Volim da gledam Jokića, on mi je jedan od omiljenih igrača. Donosi sjajne odluke. Sviđa mi se i Bogdanović. On mi je jedan od omiljenih mladih igrača. Veoma je agresivan, neustrašiv. Veliki sam ljubitelj njihove igre- rekao je Brajant.

Brajant je u društvu Manua Đinobilija pratio prvo polufinale između Španije i Australije (95:88).

- Bilo je sjajna, divna košarka. Sjajno se kretala lopta, igrači su izvodili odlične poteze kada je bilo neophodno. Bilo je uživanje gledati meč- rekao je Brajant o pobedi Španije.

U drugom polufinalu igraju Argentina i Francuska.

- Imao sam duele sa Fakundom Kampacom. Uvek je bio žestok. Argentina igra sjajno timski i ofanzivno i defantivno. Biće veliki izazov za Francusku- rekao je Kobi.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Bogdan Bogdanović

Amerikanci su u Kini oborili nekoliko negativnih rekorda pa se već spekuliše kako će reagovati na debakl na ovom Mundobasketu.

- Mislim da je ogroman izazov. Nije više o tome da svet juri da stigne SAD već je odavno dostigao. Sjajna košarka se igra u Srbiji, Španiji, Argentini. Biće to veliki izazov za sledeći tim kako god da se on zvao- rekao je proslavljeni košarkaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading