Ovo je prava Srbija! Zgaženi Ameri uz Bogdanov šuterski teror!

Autor:

Sport

12.09.2019

12:59 >> 13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije je u meču razigravanja za mesta od 5. do 8. na SP pobedila selekciju SAD 94:89 i tako je osigurala sebi borbu za peto mesto sa boljim iz duela Poljske i Češke.

Srbija sjajna protiv Amerike

Srbija je ovu pobedu "napravila" u prvoj četvrtini koju je dobila sa čak 25 poena razlike, Potpuno su razbili Amerikance, a onda se SAD potpuno vratila u meč. 

Posle egal treće četvrtine naš tim je u poslednjih 10 minuta uspeo da prelomi meč i dobije ga. 

Sjajno je Srbija šutirala za tri, čak 48 odsto, a posebno je raspoložen bio Bogdan Bogdanović sa čak 28 poena. On je pogodio čak sedam trojki. 

Istakao se i Vladimir Lučić sa 15 poena, a kod Amerikanaca je posle tihog prvog poluvremena proradio Herison Barns i ubacio ukupno 22 poena. 

Srbija svoj sledeći meč igra u subotu od 14 časova. 

IV ČETVTINA: 

10. minut: Faul Kembe Vokera i Bogdan Bogdanović ide na liniju slobodnih bacanja. Pogađa jedno - 92:87. 

Lična greška Jovića i bacanja za Džoa Herisa na 28 sekundi do kraja. Dodaju sudije tri sekunde na sat posle pregledanja snimka. 

Prvi promašaj Džoa Herisa sa penala na ovom SP! Sada pogađa 92:88. Potrošili smo devet sekundi i na 20 sekundi do kraja dva bacanja za Jokića. 

Pogađa oba puta i sada je 94:88! Promašaj za tri, ali Majls Tarner hvata tu loptu ispod koša. Fauil je nad njim i ovo je peti faul Jovića. 

Promašuje prvo! Daje drugo! SRBIJA JE POBEDILA AMERIKU!

9. minut: Dvojka za Srbiju i Bogdanović opet postiže poene - 91:81. Sudije vraćaju Ameriku u meč! Ne sude preko pola i Barns pogađa trojku - 91:84. Jović prmašuje trojku, a Micić pravi faul, iskoristili smo bonus. 

Promašuje Midlton, ali posle skoka Voker postiže torjku samo +4 za Srbiju!

8. minut: Beži Kemba Voker Jokiću, postiže nove poene za 87:81 i Đorđević traži tajmaut. Bogdanović se otvara ispod koša i pogaša zicer. Sa druge strane sjajna odbrana Jokića ispod koša. 

7. minut: Faul nad Midltonom i evo faula nad Midltonom sa druge strane. Pogađa Midlton oba bacanja - 85:77. Bogdanović za Jokića i laki poeni za Srbiju ispod koša, 87:77. 

Ipak Barns opet odgovara poenima - 87:79. 

6. minut: Rampa Bjelice, a na kraju ovog napada Micić zakucava! Barns drži SAD sa ovom trojkom - 85:75. Bogdanović promašuje za tri, ali Boban Marjanović hvata skok. 

5, minut: Pogađa Bjelica neverovatnu trojku iz daljine - 81:70. Barns drži Ameriku u igri sa još dva poena. Sa druge strane Vasilije Micić pogađa za 2 - 83:72. 

4. minut: Promašaj Jovića, a Boban Marjanović uspeva da otme loptu. Prvo Micić promašuje iz prodora, a onda Marjanović ne pogađa zicer. Na kraju iz kontre faul nad Herisonom Barnsom. 

Pogađa oba slobodna bacanja Barns - 78:70. 

3. minut: Odlična timska odbrana i Bjelica krade loptu, a Vladimir Lučić pogađa iz ugla - 78:68. 

2. minut: Pridigao se Micić, promašuje SAD za tri, ali opet su dobri u skoku. Ipak na kraju još jedan promašaj Amerikanaca, Izolacija za Marjanovića i faul nad njim za slobodna bacanja. 

Pogađa naš gorostas oba penala, sada je 75:68. Promašaj Mičela iz prodora, a sada faul nad Lučićem. Promašuje ipak oba slobodna bacanja, a lopta beži iz ruku Marjanoviću tokom skoka. 

1. minut, Promašaj Midltona za tri poena, a potom poeni Bobana Marjanovića 73:68. Napad Amerike, a Vasilije Micić je ostao da leži na parketu. 

III ČETVRTINA:

10. minut: Bogdanović za Marjanoviča  laki poeni za našeg džina . 71:66, Bruk Lopez na liniji za slobodna bacanja i pogađa oba - 71:68. 

Promašaj Bogdanovića za tri, ali i skok u napadu naših. Promašuje i Micić, ali ističe i vreme u ovoi četvrtini. 

9. minut: Marjanović laki poeni ispod koša, 69:63. Promašaj Amerike, ali opet skokm u napadu. Faul Bjelice i na penalu je Džejlen Braun.

Promašaj, a onda i pogođeno drugo bacanje, 69:64. Bjelica greši, Midlton uzima tu loptu i lagano zakucava u kontri - 69:65. 

8. minut: Opet su svi potrčali u kontru, a niko nije zaštitio skok. Lopta za SAD. Ipak promašaj Mičela za tri, ali Bogdanoviću Plamli izbija loptu. No ona je i dalje u našem posedu. 

Lučić i nova trojka za naš tim! 67:61. Ali Vajt postiže dva poena jako brzo.

7. minut: Promašaj Bogdanivća za tri, ali skok u napadu za naš tim, potom faul nad Jokićem. Neverovatni Bogdanović pogađa još jednu trojku! 

Sa druge strane preko Marjanovića Midlton - 64:61. Promašaj Jokića iz teške pozicije. 

6. minut: Kemba Voker pogađa trojku i sada je 61:56. Promašuje na postu Boban Marjanović, a nova trojka za Amerikance od strane Mičela - 61:59. Nogom igra Mičel u odbrani. 

5. minut: Promašaj Midltona za tri, a onda promašuje Bogdanović trojku. Potom dva poena Amerike - 61:53. Promašaj Jovića za tri i otvara se kontra Amerike.

4. minut: Bogdanović još jednu trojku iz dotrčavanja! A sa druge strane opet faul nad Barnsom. Opet dva pogotka Barnsa - 56:51. 

 

 

Sjajan prodor Jovića za 58:51. 

3. minut: Plesala je lopta po obruču, ali je na kraju ušla. 51:47. Trojka Jokića! 54:47. Sudije su nam oduzele jedan poen, jer su odličile d aje ovo buila dvojka. 

A u napadu Amerikanaca faul nad Barnsom, koji pogađa oba bacanja - 53:49.

2. minut: Džo Heris odmah vraća trojku, 49:45. Jokić sjajno asistira Milutinovu za 51:45. Majls Tarner promašuje za tri.

1. minut: Jović postiže prve poene, Srbija vodi šest razlike, 46:40. Iz auta doleće Mičel i zakucava, 46:42. Trojka Lućića - 49:42.

II ČETVRTINA: 

10. minut: Uspeva Jokić Tarnera da natera na faul i sada je na liniji penala. Pogađa samo jedno - 44:38. Majls Tarner pogađa u prodoru - 44:40. 

To je konačan rezultat ovog poluvremena. 

9. minut: Jokić iz koraka za dva poena - 43:31. Majls Tarner sa druge strane daje trojku - 43:34. Vasilije Micić ne uspeva da ugura Kemb ispod koša, a Kris Midlton pogađa trojku za 43:38. 

8. minut: Kontra SAD, Kemba Voker pogađa za 2 i sada je 38:30. Milutinov pogađa za dva i vraća dvocifreno vođstvo Srbije. Uz to ima dodatno slobodno bacanje, koje pogađa - 41:30. 

Još jedan ulaz Amerikanaca prolazi i sada je 41:32. 

7. minut: Micić promašuje iz teške pozicije, a Majls Tarner lagano zakucaa sa druge strane - 36:26. Još jedan tajmaut Đorđevića. 

Sjajna prednja promena Bjelice, izbacio je Tarnera i zakucao - 38:26. Pogodak za dva poena Midltona sa druge trane 38:28.

 

 

6. minut: Harison Barns postiže dv apoena - 36:21, a Micić se premobinovao i od Milutinova lopta ide u aut. Očajna odbrananaših i tri poena za Ameriku, pogađa Midlton. 36:24.

5. minut: Simonović promašuje iz ugla, a Nikola Milutinov pravi jako čvrst faul nad Vokerom. Samo jedno bacanje pogađa Kemba, 36:19. 

Previše su iskomplikovali naš igrači , propustili nekoliko otvorenih šuteva i na kraju ništa od ovog napada. Ali i Amerikanci takođe promašuju.

4. minut: Kemba Voker pogađa preko Bogdanovića, za dva, ali konačno Jović dvojkom prekida ovu seriju - 36:18. A onda i blokada Jovića nad Vokerom!

3. minut: Prekida se ova mini-serija Amerike. Nikola Milutinov je na liniji slobodnih bacanja, no promašuje oba. Ipak Simonović hvata tu loptu. 

Još dva faula nad Milutinovom u ovom napadu, a na kraju Bogdanović promašuje za tri. Donovan Mičel pogađa za 2, a selektor Đorđević traži tajmaut pri rezultatu 34:16. 

Milutinov na postu ne uspeva da postigne poene. 

2. minut: Marjanović greši, ali u odbrani uspeva da udari blokadu, potom Bogdanović u kontri postiže 2 poena - 34:10. Posle neverovatno dugog pregledanja snimka sudi se nesportski faul Bjelici, a Plamli pogađa oba bacanja, 34:12. 

Sada i Donovan Mičel pogađa za dva i topi se lagano ova prednost - 34:14. 

1. minut: Braun pogađa trojku na startu za 32:10.

I ČETVRTINA:

10. minut: Još jedna trojka _ druga za Vasu! 29:7! Nema poena Brauna preko Marjanovića i A sada trojka Bjelice od table! 32:7!

9. minut: Bogdan Bogdanović promašuje prvi put za tri, ali mu se revanšira Bruk Lopez. Promašaj Bobana Marjanovića, a konačno Amerikanci postižu poene preko Krisa Midltona - 26:7, 

8. minut: Bruk Lopez promašuje trojku i Boban Marjanović hvata skok. A sada i Stefan Jović pogađa trojku - 26:5. Još jedan promašaj Amerikanaca sa poiludistance,.

7. minut: Promašaj za tri Amerikanaca, a Vasilije Micić pogađa trojku za 23:5. Braun promašuje za 2.

 

 

6. minut: Jović krade loptu Vokeru, a onda opet faul za tri poena nad Lučićem! Sva tri bacanja pogađa i sada ima šest poena, a Srbija vodi 20:5.

Očajan prodor Kembe Vokera i on šalje loptu u aut. Staje Amerika u zonu i konačno su odbranili naš napad.

5. minut: Bogdanović još jedna trojka! 14:5 za Srbiju! Herison Barns promašuje za tri, a na kraju našeg napada faul nad Lučićem za 3. 

Pogađa krilni košarkaš dva bacanja i sada je 17:5.

4. minut: Ipak Kemba Voker pogađa za tri poena i smanjuje na 11:5. Greška Jovića i Tarner uzima loptu. Voker prolazi u prodoru i biva fauliran, ali SAD gubi loptu.

 

 

3. minut: Posle nekoliko grešaka sa obe strane Bogdan Bogdanović postiže trojku - 8:2 za Srbiju. A još  jedna trojka Bogdanovića daje ogromnu prednost Srbiji - 11:2.

2. minut; Tarner promašuje, a Bogdanović postiže trojku za prvo vođstvo Srbije 5.2. Promašaj Amerike za 3 i Srbija ima loptu. Ipak na kraju našeg napada blokada za Jovića.

1. minut: Srbija kreće meč sa petorkom Jović, Bodanović, Lučić, Jokič, Milutinov. 

Odmah izgubljena lopta za Srbiju, Prvi pogodak na utakmici iz koraka flouterom postiže Majls Tarner 2:0. Imamo izjednačenje posle zakucavanja Milutinova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading