GROBARI NA NOGE: Sve je spremno za BOMBASTIČNO POJAČANJE!

Autor: Mondo

Sport

11.09.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana već danima iščekuju vest o poslednjem pojačanju ovog leta, ujedno i najatraktivnijem. A kako sada stvari stoje, čekanju je došao kraj!

 

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Prema informacijama, još uvek nezvaničnim, koje je večeras objavio ''Mondo'', novi košarkaš Partizana postaće Endrju Gaudlok!

Pomenuti izvor navodi da su pregovori dugo trajali, da je 31-godišnji Amerikanac u početku imao prevelike finansijske zahteve, ali je u međuvremenu po svemu sudeći došlo do dogovora i sada su ''otklonjene sve prepreke na putu ka potpisivanju ugovora''.

Pre par dana je i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović potvrdio da je Gaudlok jedna od opcija o kojima se razmišlja, a izgleda da je posao zaista pred realizacijom i sada sesamo očekuje ozvaničenje ovog transfera.

Gaudlokovim dolaskom biće kompletirana lista Partizanovih pojačanja ovog leta. Prethodno su angažovani: Nemanja Gordić, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Rašon Tomas, Kori Valden, Artjom Parahovski i Stefan Birčević.

Gaudlok je prošlu sezonu proveo u Kini, ali iza njega je veliko evropsko i evroligaško iskustvo.

Nema sumnje da je kljuni čovek za njegov transer u Partizan trener Andrea Trinkijeri, koji je sa Gaudlokom već uspešno sarađivao u sezoni 2013/14, kada su obojica bili u ruskom Uniksu iz Kazanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading