KINESKA SEKS-BOMBA OBELEŽILA SP U KINI: DIVIM SE SRBIMA, VI STE PONOSNA NACIJA!

Autor:

Sport

12.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasno se zakuvalo na Mundobasketu, gde se stiglo do polufinala, u kojem, nažalost, neće biti srpskih košarkaša, koji su, uz Amere, bili glavni favoriti za zlato. Strašna košarka, pune tribine i zanosne lepotice pokraj parketa obeležile su turnir u Kini.

Foto: Ilustracija

Bez dileme, titulu prve seks-bombe na SP nosi  (27), zanosna novinarka i velika zvezda privatne kineske televizije Tenset, koja je u razgovoru za Srpski telegraf pokazala da se, osim lepotom, može pohvaliti i zavidnim pozavanjem sporta.

Atraktivna Li, s kojom smo popričali u medija centru, obožava košarku, posebno NBA ligu.

- Četiri godine se bavim novinarstvom i imala sam prilike da uradim veliki broj intervjua sa NBA zvezdama poput Kobija Brajanta i Stefa Karija. Kinezi obožavaju NBA ligu, pa je zato ovde Nikola Jokić apsolutni miljenik publike. Znam da je Srbija mala zemlja, ali ponosna nacija i da ste veoma uspešni u sportu, što je za svako divljenje. Nadam se da ću imati prilike da posetim vašu zemlju - rekla nam je Li, s kojom se, nažalost, nećemo sresti u Pekingu na velikom finalu.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Boban Marjanović i Li Juan Vang

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading