Fredi Haus se oprostio od Grua: Nedostajaćeš mi moj srpski brate!

Autor:

Sport

10.09.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaši Frederik Haus i Džerod Henderson su bili šokirani vešću o smrti repera Dalibora Andonova Grua. Muzičar je bio veliki ljubitelj košarke i čest gost na utakmicama košarkaša Partizana, a u nekim od njegovih spotova pojavljivali su se američki igrači koji su nastupali u Srbiji.

RepublikaFoto: Starsport
Dalibor Andonov Gru

Haus se tako našao u sportu za numeru "Stara škola, nova škola", dok je nekadašnji igrač FMP i Crvene zvezde Redži Frimen imao "ulogu" u ekranizaciji pesme "Pravi broj".

- Odvratno je kada dobijete telefonski poziv i u njemu čujete da je preminuo vaš prijatelj. Nedostajaćeš mi, moj srpski brate. Gru je uvek pazio na mene dok sam igrao za Partizan. Počivaj u miru- napisao je Haus na Instagramu.

Odgovor na to je dao bivši košarkaš Hemofarma i Crvene zvezde.

- Sećam se da si bio u tom spotu. Ja sam bio tada u Hemofarmu i nisam mogao da budem tu tog vikenda. Sećam se da je dolazio i da je uzimao muziku od tebe. Pravi hip-hop lik- dodao je Henderson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading