NBA zvezda nema dilemu: Srbija je i dalje favorit za zlato u Kini!

Autor:

Sport

10.09.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Tuske Džedi Osman i pored ubedljivog poraza Srbije od Španije i dalje smatra da je ekipa Aleksandra Đorđevića najbliža osvajanju zlata na Mundobasketu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džedi Osman

- Srbija je imala loše veče protiv Španije, ali je za mene i dalje najveći favorit na Svetskom prvenstvu. Argentina igra dobru košarku, biće to teška utakmica. Ipak, mislim da će Srbija pobediti svojim spojem iskustva i mladosti- rekao je Osman, a prenose "Novosti".

Košarkaš koji je rođen na Ohridu, a košarkaški stasao u Sarajevu, ističe i ulogu Nikole Jokića.

- Svi znaju kakav je igrač. Jako je teško da neki evropski igrač dođe do tog nivoa u NBA. Bili su Vlade Divac, Hido Turkoglu, Dirk Novicki... U timovima su uglavnom glavne zvezde Amerikanci- rekao je Džedi Osman.

Osmanu je i dalje mnogo teško zbog nesrećnog poraza od selekcije SAD.

- Bilo nam je mnogo teško, bili smo blizu da postanemo prva turska reprezentacija koja je pobedila Amerikance. Kad sam napravio faul, ostala je stotinka. Da sam ga napravio stotinku kasnije bilo bi gotovo. Baš sam bio ljut na sebe- naglasio je košarkaš Klivlenda.

Turska je posle duela sa Amerikancima poražena od Češke i ostala je bez šansi da se bori za visom plasman u Kini. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading