SAMO SRBIN HRVATE SPASAVA: Navijače traže Kokoškova za selektora!

Autor:

Sport

15.09.2017

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ostavke Ace Petrovića na mesto selektora košarkaške reprezentacije Hrvatske navijači "kockastih" su digli glas na društvenim mrežama tražeći srpskog stručnjaka Igora Kokoškova da preuzme njihovu selekciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hrvati sanjaju da ih Kokoškov preuzme

Košarkaški savez Hrvatske obrazložio je da je razlog njegovog odlaska to što je poraz od Rusije (101:78) u osmini finala EP izazvao negativnu konotaciju i da su dve strane dogovorile sporazumni raskid ugovora.

Iako su mediji već skoro promovisali Ivicu Skelina iz Splita kao novog selektora Hrvatske, a pominje se još i Ante Nazor iz Zadra, navijači imaju dijametralno suprotno mišljenje.

Prva želja najvećeg broja košarkaških fanova naših komšija jeste Igor Kokoškov, koji je doveo Slovence do finala Evrobasketa u velikom stilu.

- Kokoškov? Nije sramota, to je potreba - glasi jedan od komentara na “Indeksu”.

Iako opcija sa Kokoškovim trenutno nije realna, Hrvati očigledno veruju da jedino čovek iz Srbije može da im pomogne da se nakon pauze od dvadesetak godina ponovo okite medaljom sa velikih takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading