Tomić stao uz kolegu i "orlove": Ne vređajte Saleta, nije smak sveta izgubiti jednu utakmicu!

Autor:

Sport

09.09.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener KK Crvene zvezde Milan Tomić stao je u odbranu svog kolege, selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, čiji su izabranici poraženi u nedelju od Španije.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Srbija je zabeležila rutinske četiri pobede na Mundobasketu, ali se okliznula pred prvim većim izazovom, što je rezultiralo porazom od Španije pa su navijači već počeli da sumnjaju u uspeh "orlova".

Prema rečima trenera Crvene zvezde, čiji je tim u nedelju uveče savladao Mornar u prijateljskom meču, nema razloga skakati selektoru Đorđeviću na grbaču.

- Izgubili smo jednu utakmicu i evo baš kada sam došao na ovaj meč, odmah su tu bile konstatacije da nismo baš nešto igrali... Pa jednu utakmicu smo izgubili. Do sada nismo nijednu. Treba da podržimo našu reprezentaciju i da je podržavamo do kraja. Nije smak sveta posle jedne izgubljene utakmice. Igramo protiv Argentine u četvrtfinalu, možemo da pobedimo, ali nemojte odmah da skačemo. Mi imamo ovde taj poriv kada se izgubi jedna utakmica da se odmah navalimo na Saletovu grbaču. Sale je dobar trener, reprezentacija je odlična, svi treba da podržimo tim - rekao je Tomić.

On nije zadovoljno dočekao pitanje o tome da li će Zvezda dovesti još nekog igrača do starta sezone.

- To je sastav Zvezde za ovu sezonu. Fali nam Ognjen Kuzmić, znate svi šta se tu desilo. Ne mogu tačno da kažem u narednih koliko dana, ali i on će se prikljuciti timu i to će biti to - izjavio je Tomić i dodao da još ne zna kad će se Kuzmić priključiti timu - zaključio je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading