Možemo da odahnemo, Jokić igra protiv Argentine!

Autor:

Sport

09.09.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je meč protiv Španije završio već u 24. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Srpski as je iznerviran jednom sudijskom odlukom prilikom borbe za loptu sa Markom Gasolom, ušao u žustru raspravu sa arbitrom, a nije stao ni nakon što je dobio prvu tehničku grešku.

Usledila je i druga, isključujuća, pa je centar naše reprezentacije završio utakmicu početkom treće četvrtine pri rezultatu 51:39 za Špance. 

Strahovali smo da isključenje Jokića znači i automatsku suspenziju od jedne utakmice. Ali, na sreću nema automatske suspenzije, pa će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću za meč sa Argentionom u utorak (13.00, RTS 1).

Primera radi, Angola je prošla kroz sličnu situaciju u Kini. Njihov igrač bio je isključen zbog dve nesportske greške i igrao, dok je Jokić nakon tehničke dobio i isključujuću. Ali, na sreću izbegao je Jokić automatsku suspenziju. 

Reprezentacija Srbije u utorak od 13.00 sati igra četvrtfinale Svetskog prvenstva protiv Argentine. U slučaju plasmana naše selekcije u polufinale reprezentacija se seli u Peking.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading