Bjelica: Ovo je katastrofa; Raduljica: Moramo da se izdignemo...

Autor:

Sport

08.09.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalni tim Srbije je doživeo prvi neuspeh na Svetskom kupu, u poslednjoj utakmici druge faze takmičenja. Kapiten reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica je rekao da je poraz od Španije velika škola za njegovu ekipu, dok je Nemanja Bjelica bio izrazito nezadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica

- Nismo se snašli na njihovu čvrstu igru. Igrali smo mekano, držali smo loptu duže nego što to radimo. Rasturili su nam igru u prvom poluvremenu. Ovo je velika škola za nastavak takmičenja, da vidimo da nije tako lako kao u grupi- rekao je Raduljica.

Srpski centar je istakao da je protivnik razbio sve kretnje reprezentacije Srbije i da se naša ekipa nije snašla u njihovoj agresivnoj igri.

Nemanja Bjelica smatra da je igra našeg tima bila katastrofalna.

- Nadigrali su nas u svakom segmentu igre. Težak je poraz, ali idemo dalje. Sada će biti malo teže, ali smo u četvrtfinalu. Da se odmorimo, da se ovo zaboravi... Ne mogu da kažem da je sramota, ali odigrali smo katastrofalan meč. Spremili smo se, ali su nas iznenadili. Možemo za drugo poluvreme da krivimo sudije do sutra, ali je ovaj poraz do nas rekao je Bjelica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading