(VIDEO) NA DANAŠNJI DAN: Teova magija sa devet metara: SPAKUJTE JEDNU ZA PONETI AKO NIJE PROBLEM!

Autor:

Sport

08.09.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša košarkaška reprezentacija od 14.30 igra poslednji meč druge faze Svetskog prvenstva protiv selekcije Španije, a pre tačno 10 godina desio se jedan od istorijskih momenata srpske košarke koji će se dugo pamtiti, a rival je bila upravo "furija."

RepublikaFoto: yotube.com/ Vladimir Ćilerdžić
Teodosić preko Garbahose!

Igralo se četvrtfinale Evropskog prvenstva u Turskoj 2010. godine, a četvrtfinale je donelo okršaj Srbije i Španije u jednoj prilično dramatičnoj utakmici koja je rešena na najbolji mogući način po našu selekciju (92:89).

Na samom kraju meča, Teodosić je pri nerešenom rezultatu uzeo loptu, hrabro krenuo na visokog Garbahosu i sa skoko devet metara postigao trojku za neočekivani trijumf Srbije i eliminaciju vladara planete.

Srbija je nakon toga ozbiljno oštećena u polufinalu protiv domaćina Turske (82:83), da bi kasnije bila poražena od Litvanije u meču za treće mesto (88:99).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading