Degenek: Većina je plakala posle Jang Bojsa

Autor:

Sport

06.09.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek je u razgovoru za australijske medije govorio o plasmanu šampiona Srbije u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Posle Jang Bojsa je bilo emotivno

- Bio je to važan gol za mene jer smo na kraju otišli dalje bez pobede. Bio mi je to i prvi gol od povratka u Zvezdu, pa mi je posebno značio. Samim tim što se radi o posebnom uspehu osećaj je prelep. Ponosan sam jer sam i prošle godine na isti način doprineo plasmanu tima u Ligu šampiona. Ne može baš svako da se pohvali da je postigao najvažnije golove za istoriju nekog kluba kao ja i hvala Bogu što sam bio na pravom mestu u pravo vreme - rekao je Degenek. 

Zvezdin štoper i dalje ne može da poveruje kako je dao gol u Bernu.

- Način na koji je ta lopta ušla i dalje mi je neobjašnjiv. Da li je to sreća ili majstorija, ne znam stvarno. Znam samo da sam lobovao golmana koji je stajao na samoj liniji.

Kako bilo, Zvezda će u grupi C igrati sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom, a biće bogatija i za prošlogodišnje iskustvo iz grupne faze.

- Sam plasman u Ligu šampiona nam mnogo znači. Većina nas je plakala posle utakmice sa Jang Bojsom. Čista emocija. Taj plasman je veliko olakšanje posle svega što smo prošli u kvalifikacijama. Dve godine uzastopno smo se plasirali u Ligu šampiona, a za klub kao što je Crvena zvezda to je nezamislivo. To je veliki podstrek i korak u pravom smeru. Osećamo olakšanje i zadovoljstvo, ali i uzbuđenje zbog svega što nas očekuje u Ligi šampiona ponovo ove sezone - zaključio je Miloš Degenek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading