SRPSKI TELEGRAF NA MESTU UBISTVA: Turci ni mrtvom Marku Ivkoviću ne daju mira!

Sport

14.09.2017

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvorana "Abdi Ipekči" u Istanbulu dugo je važila za mesto istorijskih uspeha srpske košarke. Tu je Sale Đorđević ubacio legendarnu trojku 1992. godine za titulu prvaka Evrope sa Partizanom, a 2001. Jugoslavija osvojila Evrobasket. Dugo smo pamtili pomenutu dvoranu po pobedama, sve do novembra 2014. godine, kada je svirepo izboden Marko Ivković Jagoda, nedužni navijač Crvene zvezde koji je hteo da bodri svoj tim protiv Galatasaraja.

RepublikaFoto: youtube.com/Delije.net
Turci bez imalo poštovanja za tragično stradalog Marka Ivkovića

Novinar "Srpskog telegrafa" posetio je mesto ubistva dok traje Evrobasket - vrlo je jezivo!

Sama dvorana izgleda zapušteno, u njoj se ne igraju utakmice. Ulica u kojoj je Marko izgubio život je pusta, tek pokoji čovek nekada prođe i niko nema ni najmanju predstavu da je upravo tu nedužnom mladiću život oduzeo turski umobolnik Kadri Aktaš. On je osuđen na 25 godina zatvora zbog smrtonosnog uboda u srce.

Foto: Republika

- Ne znam o čemu govorite, nikada nisam čuo da se desilo ubistvo ispred dvorane - rekao nam je prolaznik koji je odbio da se slika kada je čuo odakle smo.

Nikakvo obeležje pored dvorane ne postoji, ali zato, dok se vozi do pomenute hale, mogu da se vide žvrljotine mrtvačke glave pored koje stoji ime Marko Ivković. Turska stoka očigledno mrzi sve srpsko, pa ni mrtvom Marku ne da mira!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading