I selektor Španije u strahu od Srbije!

Autor:

Sport

05.09.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor španske reprezentacije Serđo Skariolo je kazao da će njegova ekipa morati da bude na 100% ako želi da pobedi Italiju u prvom kolu druge faze Svetskog prvenstva, kao i da će u meču sa Srbijom, biti potrebno i više od toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serđo Skariolo

Španija i Italija igraju derbi prvog kola druge faze Svetskog prvenstva u Vuhanu u subotu od 14:30. Španija je imala maksimalan učinak, dok je Italija do sada izgubila samo od Srbije. 

- Italija je tim na našem nivou, moramo da budemo na 100% da bismo ih pobedili. Samo 90% neće biti dovoljno jer Italija ima sjajne igrače i odlične šutere. Težak meč sa Iranom može da nam služi za budućnost. Iako smo se nadali da ćemo da bolje počnemo nije tako išlo. Moraćemo da odmorimo neke igrače i da ih spremimo za Italiju - kazao je Skariolo. 

On se takođe osvrnuo i na duel koji sledi u ponedeljak kada protivnik "crvene furije" bude Srbija. 

- To je momenat lidera i igrača sa iskustvom, talentom i navikom igranja takvih utakmica - dodao je italijanski stručnjak. 

Skariolo se nada da će se Rudi Fernadnes oporaviti za meč sa Italijom jer je as Reala povredio skočni zglob. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading