Pop u problemu: Amerikanci do kraja prvenstva bez Tejtuma?

Autor:

Sport

03.09.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši SAD su teškom mukom izborili pobedu protiv Turske u drugom kolu grupne faze Mundobasketa. Amerikanci su odigrali neprepoznatljiv meč, ali to nije jedina i najveća briga Grega Popoviča, pošto mu se u finišu meča povredio jedan od najvažnijih igrača, Džejson Tejtum.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejson Tejtum

On je izvrnuo zglob leve noge. Nezgodno je stao u prodoru i stradao mu je zglob. Uz pomoć dvojice članova lekarskog tima američki košarkaš je izašao s terena u svlačionicu i nije se vraćao više na teren.

Prema informacijama sa lica mesta, mladi košarkaš Boston Seltiksa je uz bolnu grimasu napustio dvoranu i veliko je pitanje da li će biti spreman za naredne mečeve.

Ni zvanične informacije iz tabora reprezentacije SAD ne otkrivaju mnogo: Tejtumu je povređen zglob leve noge, a konačna procena njegovog stanja biće poznata sutra, posle novog pregleda, saopšteno je iz američkog saveza.

Amerikancima je ostala još utakmica sa Japanom, najslabijim timom u grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading