"Partizan najveći klub u mojoj karijeri"

Autor:

Sport

01.09.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kori Volden je u Partizan stigao sa zvanjem najkorisnijeg igrača šampionata Izraela pa navijači crno-belih dosta očekuju od njega u predstojećoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

A šta navijači mogu da očekuju otkrio je sam Amerikanac.

– Mogu da očekuju igrača koji će u svakoj utakmici na teren istrčati spreman da da sve od sebe. Ostaviću sve što imam na terenu, jednostavno, biću najbolji što mogu. Mogu navijači da očekuju poene, ali mogu da očekuju i da ću igrati jako, timski. Volim da igram na pravi način, volim da dam sve od sebe i u odbrani. Mora se igrati za tim, rekao je Volden za Mozzartsport.

Posebno je zadovoljan zbog činjenice da će sarađivati sa Andreom Trinkijerijem.

– U pitanju je veoma pametan, inteligentan trener. Srećan sam što ću raditi sa njim, što ću od njega učiti. Znam da će mi tokom sezone pomoći da postanem bolji igrač i da će me naterati da ispravim neke greške.

Partizan je najveći klub za koji je igrao u karijeri.

– Partizan je definitivno najveći klub u kojem sam zaigrao za sada. Odličan stepenik na putu ka vrhu. Ali sada sam spreman samo da se fokusiram na ovu sezonu i na ono što ja mogu da dam za Partizan. Znam da su navijači nestvarni, tako da jedva čekam to da vidim, zaključio je Volden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading