Saletovih konačnih 12 za SP!

Autor:

Sport

29.08.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana uoči starta na Mundobasketu u Kini srpska reprezentacija je ozvaničila listu od 12 košarkaša koji će braniti boje naše zemlje na planetarnom šampionatu u košarci. I glavna vest je da definitivno nema jednog od najboljih, plejmejkera Miloša Teodosića.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

Iako je tinjala nada do poslednjeg časa, a njegovo ime se još uvek nalazi na zvaničnom sajtu takmičenja, Teodosić je defintivno otpao danas sa konačnog spiska zbog povrede stopala koju je zaradio tokom priprema. 

Miloš će narednih dana nastaviti sa rehabilitacijom u Bolonji u koju je doputovao juče, a prema najavama iz tabora Virtusa, cilj je da se ponovo na terenu nađe već 25. septembra u utakmici sa Virtus Romom.

 

Selektor Đorđević je tako poslao konačnu listu, a reprezentaciju Srbije će kao kapiten predvoditi centar Miroslav Raduljica.

Prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kini Orlovi igraju protiv Angole u subotu u 09.30 časova. Pored afričke selekcije, rivali Srbije u preliminarnoj fazi su i selekcije Italije i Filipina.

KONAČNI SPISAK ORLOVA ZA MUNDOBASKET U KINI:

Marko Simonović
Bogdan Bogdanović
Nemanja Bjelica
Vladimir Lučić
Miroslav Raduljica
Stefan Birčević
Nikola Jokić
Nikola Milutinov
Vasilije Micić
Marko Gudurić
Stefan Jović
Boban Marjanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading