Košarkaški stručnjaci se posvađali oko Jokića!

Autor:

Sport

24.08.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinari ESPN su se "posvađali" oko Nikole Jokića! Kasidi Habert, Ramona Šelburn i Rojs Jang, novinar ESPN, bili su zatečeni kada je njihov kolega Bobi Marks rekao da će Nikola Jokić biti MVP sezone 2019/2020.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Naime, Marks je rekao je ime koje se ne nalazi na listu potencijalnih igrača sezone.

- Moj glas ide Nikoli Jokiću, igraču koji uopšte nije na listi- rekao je Marks, na šta su se čuli uzdasi u studiju ESPN.

Marks je potom pojasnio zašto ti misli.

- Kada pogledam na Denver kao ekipu, mislim da će biti dobar tim sledeće sezone. Imaju naklonjen raspored u novembru i decembru, dosta utakmica kod kuće. Izbiće na vrh Zapada, nešto slično što se desilo sa Janisom i Milvokijem prošle sezone- rekao je Marks.

Bobi ističe da daje prednost Jokiću u odnosu na Adetokumba zbog "supermaks" ugovora, koji očekuje grčkog košarkaša narednog leta. Marks smatra da bi to moglo da omete Janisa i da je zbog toga njegov "pik" – Nikola Jokić.

Srpskog košarkaša očekuje Mundobasket u Kini, a posle toga peta sezona u najjačoj ligi na svetu. Srbija igra u grupi sa Angolom, Filipinima i Italijom, a Svetsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 15. septembra.

Podsećamo, Jokić je prošle sezone bio četvrti u trci za najkorisnijeg košarkaša sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading