Zveda predstavila tri moćna pojačanja!

Autor:

Sport

23.08.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je predstavila svoja tri nova igrača. Uz zadržavanje okosnice tima iz prošle sezone, crveno-beli su za izazove u Evroligi doveli Derika Brauna, Lorenca Brauna i Džejmsa Gista.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Promocija velilih pojačanja

Na promociji koja je održana na Malom Kalemegdanu, reč je prvi uzeo Derik Braun, koji će igrati u Zvezdinom dresu sa brojem 1.

– Srećan sam što sam ovde i što ću igrati za tim velike tradicije. Uzbuđen sam i što ću igrati za sjajne navijače, igrao sam protiv njih, a sada sam na istoj strani sa njima i srećan sam zbog toga. Moj primarni razlog za dolazak ovde su upravo navijači. To su najbolji navijači koje sam ikada video, istakao je Braun, koji je potom upitan kako se oseća s obzirom da prošle sezone nije nastupao u takmičarskim utakmicama.

– Nisam igrao prethodne sezone, ali mislim da znamo iz sezona pre toga šta mo

Kako je Derik rekao veoma sam uzbuđen što sam ovde. Poznajem tradiciju kluba i srećan sam što sam u Beogradu i što ću nositi dres Crvene zvezde. Spreman sam da radim vredno i jedva čekam narednu sezonu. Razlog zašto sam došao je prilika da igram na najvišem nivou u Evropi i da se borim za trofeje. Igram košarku ne samo da bih igrao i zabavljao se, već i da osvajam pehare. To je najveći razlog zašto sam ovde

– Bio sam u različitim situacijama od kada sam počeo da igram košarku i imao sam priliku da igram najveće derbije u Evropi. U dresu Fenerbahčea sam igrao protiv Galatasaraja, zatim Olimpijakos – Panatinaikos…. Ovde je to Crvena zvezda – Partizan čije rivalstvo u potpunosti razumem. To je mnogo naboja i velika energija dolazi sa tribina. Ipak, nisu to utakmice sa kojima se nisam suočavao, istakao je Džejms Gist.

Poslednja ’’cigla’’ u zidinama Zvezdine tvrđave bio je Lorenco Braun. Vlim mestima. Znam da je Crvena zvezda član Evrolige, a to je prvi nivo ispod NBA lige. Ovde sam da pobeđujem i trudiću se da to radim. To je sve što želim u ovom trenutku, rekao je novi plejmejker Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading