Krstić se vraća u reprezentaciju!

Autor:

Sport

22.08.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Partizana i moskovskog CSKA Nenad Krstić obavljaće ubuduće funkciju direktora mlađih kategorija u reprezentaciji Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstić

Dugogodišnji reprezentativac i osvajač srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom prvenstvu 2009. posle pet godina vraća se u državni tim. Ovoga puta, kao direktor mlađih reprezentativnih selekcija, gde će se pridružiti u radu sa još jednim bivšim reprezentativcem Igorom Rakočevićem.

Kako stoji na sajtu KSS-a, Krstić će na novoj poziciji iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj je prošao put od Mašinca, preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa, doneti u tim KS Srbije. Od podjednake važnosti svakako će biti i mnogobrojni kontakti koje ima širom planete, pre svega u NBA ligi.

Krstić je bio deo reprezentacije Srbije u periodu od 2004. do 2014. godine, a karijeru je završio pre tri godine u dresu Anadolu Efesa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading