Virtus se zahvalio Daniloviću i Đorđeviću zbog Teodosića!

Autor:

Sport

20.08.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši klub Virtus objavio je zvanično saopštenje u kojem zahvaljuje selektoru reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću i predsedniku KSS Predragu Daniloviću na odluci da na Mundobasket u Kinu ne vode povređenog Miloša Teodosića, novog člana ekipe iz Bolonje.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Teodosić je doživeo povredu stopala 10. avgusta u pripremnoj utakmici sa Litvanijom i od tad traje proces rehabilitacije.

Iako se u međuvremenu pojavila nada da bi on mogao da se oporavi i bude deo Orlova u Kini, selektor Đorđević, koji je takođe i trener Virtusa, saopštio je da do toga neće doći.

Srpski plejmejker će otputovati u Bolonju i tamo nastaviti lečenje.

- Mi smo u stalnom kontaktu i saradnji sa kolegama iz srpskog saveza i želimo da zahvalimo predsedniku Predragu Daniloviću, selektoru Aleksandru Đorđeviću i doktoru Radovanoviću na njihovoj volji i osećajnosti. Znamo dobro koliko Miloš znači reprezentaciji Srbije i jako nam je žao što neće biti u Kini, ali je ispravno staviti na prvo mesto zdravlje i oporavak igrača i to je ono što ćemo da uradimo- stoji u saopštenju Virtusa, u kojem se još navodi da česte povrede igrača stvaraju dodatnu brigu i da bi po tom pitanju trebalo učiniti nešto konkretno.

Podsetimo, Teodosić je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa italijanskim klubom vredan 6.5 miliona evra i time označio povratak u Evropu posle jednoipogodišnje epizode u Los Anđeles Klipersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NekoKo

17.09.2019 12:33

I mi im se zahvaljujemo, ali ono što će njih makar malo zaboleti više od svega je to što će im se Virtus u paketu tek zahvaliti na polusezoni.