DUŠKO VUJOŠEVIĆ: ZAMALO MI ODSEKLI NOGU ZBOG OBIČNE GLUPOSTI!

Autor:

Sport

12.09.2017

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener košarkaša Partizana Duško Vujošević umalo je ostao bez noge zbog loše procene lekara u Slovačkoj! Poznato je da Vujošević ima problema sa šećerom, a jedna naizgled bezazlena situacija mogla je skupo da ga košta jer su doktori pogrešno procenili da je potrebna amputacija!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Duško Vujošević prolazi kroz prave drame zbog bolesti

Iskusni stručnjak vodi selekciju BiH, a na meču protiv Švedske iz besa je šutnuo maserski sto, nakon čega je zaradio podliv na stopalu, a noga je počela da menja boju. Slovački lekari su posumnjali na najgore, ali su na VMA ipak ustanovili da je problem nastao usled udarca.

- Igrali smo loše, a utakmica u Švedskoj je bila veoma važna. Nije slutilo na dobro. Iz sve snage sam šutnuo maserski sto, što inače imam manir. Obično imam dobre cipele, ali sam tada, zbog stalnih putovanja, nosio patike. Bol nisam osetio, ali kad je došlo do oticanja i promene boje noge, doktori u Slovačkoj su pogrešno zaključili da je to uzrokovano ne udarcem, nego gangrenom zbog šećera. Ekipa s VMA me je spasla od amputacije noge. Eto do čega može dovesti jedna glupost - ispričao je Vujošević u emisiji "Puls života".

Dule je poručio i da mu je potrebno da bude u košarci da bi osetio da je i dalje živ.

- Meni je košarka i u ovom zdravstvenom stanju neophodna kao insulin, potrebna mi je dnevna doza da bih bio živ. Objektivno, nisam u stanju da celu sezonu putujem dva puta nedeljno na dijalizu i da se pripremam za transplantaciju bubrega. Selektorski posao je zbog toga dobro rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading