Amerikanci najviše šokirani zbog otkaza Bogdanovićevog saigrača!

Autor:

Sport

19.08.2019

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelni ljudi košarkaška reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država bili su u šoku kada ih je Dieron Foks napustio. Foks je bio jedan od sigurnih putnika u Kinu, međutim malo posle meča sa Španijom odlučio je da ne nastavi pripreme sa reprezentacijom.

RepublikaFoto: Tanjug
Foks "odjavio" Amerikance

Plejmejker Sakramento Kingsa kao razlog je naveo to što želi da se fokusira na predstojeću sezonu sa franšizom iz Kalifornije.

Podsećamo, ovog leta za branioca titule neće igrati Džejms Harden, Demijan Lilard, Bredli Bil, Entoni Dejvis, Andre Dramond, Erik Gordon, Marvin Begli junior, Kevin Lav, Džulijus Rendl, Kajl Lauri, Trej Jang, Tadeus Jang, Pi Džej Taker, Pol Milsap, Si Džej Mekalum, Tobajas Heris, Montrez Herel, Dieron Foks i Bem Adebajo.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a SAD igra u grupi sa Turskom, Japanom i Češkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading