Presela mu pobeda: Đorđević utučen posle Gagijeve povrede

Autor:

Sport

16.08.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, nije bio preterano veseo posle pobede nad Turskom na Akropolis kupu u Grčkoj.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

U trećoj četvrtini meča Dragan Milosavljević se povredio, a prema informacijama radi se o povredi kolena.

Svi se nadaju da nije u pitanju povreda prednjeg ukrštenog ligamenta (ACL), baš kao i Đorđević.

- Šta reći, ako uopšte treba da se priča o košarcu posle ovakve utakmice, sigurno je da je prvo razmišljanje o Milosavljeviću. Nadamo se da nije... Otišao je već na magnetnu rezonanacu sa našim lekarom - rekao je Đorđević za "Blic".

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Tursku sa 87:72 u prvom meču na tradicionalnom kupu u Grčkoj.

- Što se tiče utakmice mislim da smo imali dobra odbrambena rešenja bez obzira na veliki broj promašaja turske ekipe u prvom poluvremenu. Mnogo puta smo ih mi u poslednjim sekundama napada doveli do tih situacija, agresivnošću. Dobro smo otvorili utakmicu, svi su bili koncentrisani, na dobar način igrali. Igrali smo iz odbrane, možemo i moramo bolje svaki put. Znamo šta je pred nama i to je to - dodao je Đorđević.

Srbija u subotu igra protiv Italije, dok je u nedalju na programu meč protiv Grčke. Posle Akropolis kupa naši košarkaši putuju u Kinu na pripremni turnir, a potom sledi Svetsko prvenstvo, koje se igra od 31. avgusta do 15. septembra.

"Orlovi" će igrati u grupi protiv Angole, Filipina i Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading