Maler: Kazins ponovo povređen!

Autor:

Sport

15.08.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš Los Anđeles Lejkersa Demarkus Kazins bi mogao da ima problema na startu avanture sa svojim novim timom jer je izgleda ponovo povređen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demarkus Kazins

Poznati novinar ESPN Adrijan Vojnarovski je preneo je da je Demarkus Kazins morao da napusti teren tokom treninga u Las Vegasu gde se nalazi od ponedeljka. Navodno bivši igrač Sakramenta, Nju Orleansa i Golden Stejta je povredio koleno i ići će u Los Anđeles kako bi uradio dodatne testove. 

Kazins je posle trejda u Nju Orleans Pelikanse zadobio tešku povredu Ahilove tetive, ali ga to nije sprečilo da pređe u Golden Stejt Voriorse 2018. godine. Tadašnji NBA šampioni su strpljivo čekali Kazinsa da se vrati na parket što se i desilo u januaru ove godine, ali je opet ušao u probleme sa zdravljem tokom plej-ofa. Tada je zbog probelma sa kvadricepsom propustio nekoliko utakmica, ali je nastupio u finalu protiv Toronta. 

Početkom jula je Demarkus potpisao jednogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading