Raduljica: Svim snagama na Akropolis kupu...

Autor:

Sport

15.08.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentacija krenula je na Akropolis kup na kom će joj rivali biti Italijani, Turci i Grci. Centar srpske reprezentacije Miroslav Raduljica kaže da voli ovo takmičenje i da očekuje da će utakmice biti korisne.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

Srbija će u petak od 17 časova igrati protiv Turske, a zatim sledi i duel sa rivalima iz grupe Italijanima. Za sam kraj je ostavljena utakmica protiv Grčke i protiv najkorisnijeg igrača NBA lige Janisa Adetokumba. 

- Mi stvarno gledamo samo sebe i radićemo svoj posao, rivali neka rade svoj, pa ćemo da vidimo ko je bolji. Biće ovo dobre provere, a i moći ćemo da vidimo Italijane, protivnike u grupi u Kini, iako je ovo samo turnir. Bez obzira na to, mi uvek igramo punim intenzitetom i pokušavamo da napredujemo kroz svaku utakmicu, a da li je rival Italija, Turska ili Grčka, nije nam bitno. Turnir jeste jak i interesantan, lično uvek volim da igram Akropolis kup, tako da očekujem odlične utakmice koji će najviše nama koristiti- rekao je Miroslav Raduljica. 

Na ovom turniru Srbija neće računati na Vladimira Lučića koji je ostao u Beogradu zbog povrede butnog mišića. To je druga povreda u selekciji Srbije, a prvi je probleme sa zdravljem imao Miloš Teodosić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading