Partizan, Lokomotiva i Telenet na Meginom turniru

Autor:

Sport

12.09.2017

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Mega Bemaks biće domaćin međunarodnog turnira "Mega Bemaks kup 2017" koji će u utorak i sredu biti održan u hali "Mega Factori" (bivši Sport Eko) koja se nalazi u ulici Braće Jerković 119a u Beogradu. Na turniru će pored Mega Bemaksa, učestvovati još i Partizan NIS, Lokomotiv Kuban (Rusija) i Telenet Džajants Antverp (Belgija).

RepublikaFoto: bcmegabasket.net
Mesto poprišta "Mega Bemaks kupa 2017"

Turnir će u utorak 12. septembra od 18:30 otvoriti ekipe Mega Bemaksa i Telenet Džajants Antverp dok od 20:45 igraju Partizan NIS i Lokomotiv Kuban.

U sredu će se od 18:30 igrati meč za treće mesto dok je finale zakazano za 20:45.

Trener Mege Dejan Milojević je istakao da će ovo biti najjača provera u dosadašnjem toku priprema:

- U utorak i sredu ćemo imati svakako najjaču proveru u dosadašnjem toku priprema. Još uvek nismo kompletnir pošto uz nekoliko izostanaka zbog povreda, tu još nije i Čančar koji je sa Slovenijom na Evrobasketu dok se Bitadze tek pre neki dan vratio sa prvenstva. Svakako nas očekuju kvalitetni protivnici i ovakvi mečevi će nam značiti da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na njih - izjavio je Milojević.

Ulaz na je slobodan, uz napomenu da je kapacitet hale ograničen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading