Pešić: Amerikanci više nisu najveći favoriti za zlato!

Autor:

Sport

12.08.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Svetislav Pešić smatra da reprezentacija SAD više nije glavni favorit za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvo u Kini.

Svetislav Pešić

Pešić je u izjavi za "Žurnal" poručio da veruje u izabranike Aleksandra Đorđevića i njihove izglede da ponove uspeh iz Indijanapolisa 2002.

- Očigledno je da Amerika nije više glavni favorit za zlatnu medalju, ali je jedan od favorita. Da li je otkazivanje važnih igrača za američku reprezentaciju prednost za ostale selekcije koje su kandidati za medalju, to je vrlo teško reći. Sigurno je da će Amerika izaći sa dobrom ekipom jer imaju trenera Grega Popovića koji ne samo da je jedan od najboljih trenera NBA - ekao je Pešić za "Žurnal".

Kada je reč o šansama Srbije na turniru u Kini, Pešića kaže da imamo kvalitetan tim koji može da stigne do samog vrha.

- Favoriti za medalju su pored naše selekcije, Španija i Grčka. Oni će sigurno iskoristiti potencijale i prednosti. Mi poodavno nismo imali ovako kvalitetnu selekciju, već dugo su igrači i stručni štab zajedno, sa uspehom rade u kontinuitetu - zaključio je trener Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading