Teo se oporavlja u Italiji!

Autor:

Sport

12.08.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski novinari pišu da će Miloš Teodosić uskoro otići u Bolonju gde će nastaviti rehabilitaciju nakon povrede zadobijene u prijateljskom meču između Srbije i Litvanije.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Miloš Teodosić je stopalo povredio već u prvoj četvrtini duela sa Litvancima u trećem pripremnom meču srpske selekcije pred Svetsko prvenstvo. Njegova povreda zahteva mirovanje, a iz Košarkaškog saveza Srbije još uvek nisu poručili da Miloš sigurno neće ići na Mundobasket u Kini iako su to zaključili svi srpski mediji. 

- U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira - kazao je doktor srpske reprezentacije Dragan Radovanović.

Italijanski mediji već pišu da će Teodosić svoj oporavak voditi u Bolonji i da neće biti sa reprezentacijom. Sajt Sportando je pisao o tome i Miloševu rehabilitaciju će voditi poznati doktor iz Bolonje Đani Nani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading