ZVANIČNO: Miloš Teodosić ne igra na Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

11.08.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini. Kao što smo najavili, u pitanju je upala plantarne fascije, a izgleda da je posle dodatnih pregleda utvrđeno i da mu je pukao deo tetive. O tome da je medicinski tim reprezentacije rekao srpskom plejmejkeru da neće biti spreman za Mundobasket sada piše i Eurohups.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Teodosić

Crne slutnje ubrzo su postale gorka realnost - kapitenu Srbije ponovo je stradalo stopalo! Veliki udarac za "Orlove"...

Kako sada stvari stoje, Teodosić neće igrati u Kini, tako da će reprezentacija morati da se osloni na plejmejkerski tandem Stefan Jović - Vasilije Micić.

Teodosić je odmah po izlasku s parketa na meču protiv Litvanije upućen u bolnicu na dalje snimanje i specijalistički pregled, gde je potvrđeno da je opet u pitanju plantarna fascija, odnosno upala tetive stopala koja spaja prste i petu. 

 

Podsetimo, vrsni plejmejker je prvu povredu ove vrste doživeo nedugo po dolasku u Kliperse, u oktobru 2017. godine, da bi potom istu obnovio u prvim danima januara 2018. Tada, ipak, oporavak nije trajao tako dugo kao prvi put, kada je preko mesec i po dana bio van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading