Lučić: Biće bolje, nosioci su se tek priključili!

Autor:

Sport

11.08.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar reprezentacije Srbije Vladimir Lučić istakao je posle pobede nad Litvanijom da je ova pobeda značajna za nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Lučić

- Reprezentacija Litvanije je poznata po fizičkoj i gruboj igri. Kompletirali smo se pre dva dana, imali smo jedan zajednički trening. Nismo mogli da očekujemo Bog zna kakvu igru, napadački i defanzivno. Važno je da smo zabaležili pobedu u trenucima u kojima nismo briljirali - istakao je Lučić i dodao da je ovakva pobeda bitna u ovoj fazi priprema.

- Bitna je. Mislim da sada, kada smo se konačno skupili, svaka naredna utakmica i svaki trening je bitan. Žellimo da napredujemo, posebno uz sjanu podršku i uz punu Arenu. Bitno je da osetimo tu podršku i euforiju koja vlada u Srbiji. Nadamo se da ćemo u ponedeljak u Litvaniji izgledati bolje. Veliki broj nas je bio zajedno, ali nosioci ove reprezentacije su se iz već poznatih razloga kasnije priključili i treba vremena da se uigramo. Neki igraju NBA ligu, koja je u odnosu na nas drugačija košarka. Trebaće vremena dok dođemo na neki nivo, ali nadam se da će biti sve kako treba - zaključio je Vladimir Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading