(VIDEO) Grci se poigravali sa Mađarima, gosti trčali da se slikaju sa Janisom!

Autor:

Sport

10.08.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janis Adetokumbo bio je apsolutno prva zvezda prijateljske utakmice Grčke i Mađarske koja je za "Helene" jedna od pripremnih pred put u Kinu na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: instagram.com//giannis_an34/
Janis Adetokumbo

Najkorisniji košarkaš NBA lige za prethodnu sezonu samo je svojom pojavom sve ostale aktere meča bacio u drugi plan, a potrudio se i da na terenu nadvisi sve ostale: u laganoj pobedi Grka 83:59 doprineo je sa 19 poena i nekoliko njemu svojstvenih dominantnih atraktivnih poteza.

Publika je bila oduševljena, kao i igrači Mađarske o čemu svedoči prizor po završetku meča kada su neki od njih tražili da se slikaju sa Adetokumbom!

Tako nešto radili su samo još rivali čuvenog, kažu mnogi i jedinog "Drim tima" koji je nastupio na olimpijskim igrama 1992. godine u Barseloni predvođenog Džordanom, Medžikom, Birdom i ostalim zvedzama.

Što se tiče utakmice koja je odigrana u Heraklionu na Kritu, Grci su imali lakši trening sa Mađarima, a Adetokumbo se bukvalno poigravao sa svojim čuvarima, delovalo je kao da se igra sa fizički daleko inferiornijom decom u školskom dvorištu.

Za Grke, koji su na Mundobasketu raspoređeni u grupi sa Novim Zelandom, Brazilom i Crnom Gorom, istakli su se, uz Adetokumba, Burusis sa 10 poena, Printezis sa 8, Papapetru sa 7, Kalates sa 6 poena...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading