Srpkinje nemoćne, Ruskinje u polufinalu EP!

Autor:

Sport

08.08.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva za igračice do 20 godina u Češkoj, pošto je poražena od Rusije 64:51.

RepublikaFoto: KSS
Košarkašice Srbije završile učešće na EP

Srpske košarkašice su Ruskinjama najveći otpor pružile u prvoj četvrtini, posle koje su njihove rivalke uspele da se odvoje. Selekcija Srbije je, ipak, imala šansu, u jednom trenutku je prišla na četiri poena razlike, ali je tada do izražaja došao kvalitet ruskih igračica.

Najbolja u timu Srbije bila je Mina Đorđević sa 11 poena i pet skokova, dok su po deset poena dodale Teodora Turudić i Ivana Katanić, koja je dodala i sedam skokova.


Ruskinje je predvodila Anastasija Zotnika sa 15 poena, osam skokova i šest asistencija, dok je Kamila Ogun imala 11 poena i pet skokova.

U polufinalu, Rusija će se sastati sa pobednikom susreta između Belgije i Poljske, dok Srbiju u borbi za plasman čeka susret sa poraženim.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading