Rašon Tomas već hapšen zbog droge: Partizan presekao - Evo koja je sudbina Amerikanca koji je "pao" zbog posedovanja narkotika!

Autor: informer.rs

Sport

03.08.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Rašon Tomas neće zaigrati za Partizan sa kojim je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor! Crno-beli odlučili su da raskinu ugovor sa njim nakon što je uhapšen zbog posedovanja droge!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Košarkaš Partizana uhapšen je u ponedeljak u gradiću Gejsnvilu u američkoj državi Teksas nakon što mu je policija u automobilu pronašla 3,5 grama marihuane, nekoliko tableta ekstazija i dve boce ulja od kanabisa. Saobraćajna policija zaustavila je Tomasa jer je u svom vozilu marke "kija optima" napravio manji prekršaj. Tom prilikom se iz vozila osetio jak miris marihuane, zbog čega je usledio pretres tokom kojeg je otkriveno da poseduje nedozvoljene supstance.

Krilni centar priveden je i noć je proveo u Kouk kauntri zatvoru u Teksasu, ali je platio kauciju u iznosu od 32.000 dolara i braniće se sa slobode. Ipak, daleko od toga da je sve gotovo, jer Tomasu preti zatvorska kazna od dve do deset godina zatvora. Prema nezvaničnim informacijama, ovo nije prvi put da je uhapšen zbog droge, a ukoliko se ispostavi da mu je ovo treći prekršaj, biće mu gotovo nemoguće da izbegne robiju.

Čak i da ne završi iza rešetaka, Partizan će zbog ovog incidenta raskinuti ugovor sa igračem.

- Tomas je korišćenjem droge prekršio klupski disciplinski pravilnik i s njim će zbog toga biti raskinut ugovor. Partizan jednostavno ne želi da rizikuje sa igračem koji se očigledno drogira. Ukoliko bi se desilo da padne na doping testu, napravio bi veliki problem klubu - kaže izvor "Informera" iz Humske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading