Zvezda našla zamenu za Kuzmića!

Autor:

Sport

02.08.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda najverovatnije neće dovoditi pojačanje na poziciji centra dok se Ognjen Kuzmić ne oporavi, a njegovu zamenu Milan Tomić je pronašao u svojim redovima. Crveno-beli će šansu dati povratniku sa pozajmice Nikoli Jankoviću koji bi mogao da bude treća opcija pored Džejmsa Gista i Majkla Odža.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jovanović je u Tomićevim planovima

- Istekla mi je pozajmica sa Trentom, imam još godinu dana važećeg ugovora sa Zvezdom, spreman sam za dalji rad, biću na pripremama od avgusta. Bilo je malo razgovora, pričao sam sa upravom i trenerom, sve je proteklo kako treba - rekao je Janković za "Telegraf".

Srpski centar istakao je da je velika čast biti u taboru reprezentacije, ali da žali zbog povrede koju je zadobio Ognjen Kuzmić.

- Za mene je velika čast i privilegija što sam sa ovim momcima, nisam odmah mogao da budem srećan kada sam dobio poziv jer sam jako dobar sa Kuzmićem, znamo se još iz 2016. godine, kada smo igrali letnju ligu, on je bio u Golden Stejtu, a ja u Lejkersima. Više bih voleo da se njemu ništa nije desilo i da ja nisam dobio poziv. Čuo sam da mu oporavak ide super, na kućnom je lečenju, sve je kako treba i sigurno će se brzo oporaviti - dodaje centar, koji ističe da je za njega bio pravi potez odlazak na pozajmicu u Trento.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading